donderdag 11 november 2010

Een verjaardagskaart voor mijn vader


Vandaag werd mijn vader 85 jaar. Mijn schoonouders die bij ons inwonen vragen elk jaar of ik voor mijn vader (of voor mijn moeder) nog een mooie kaart heb liggen of dat ik er èèntje voor hun kan maken. Dit keer heb ik de mooie Star mal weer eens gebruikt, en met dit plaatje erbij, heb ik deze kaart gemaakt. Vind je ook niet dat het een mooie kaart geworden is? Doordat het weer vandaag erg onstuimig werd zijn wij vandaag overdag geweest. Het is bij ons vandaan een dikke 60 km hier vandaan. Als de post dan langs geweest is, geniet hij altijd maar weer van een kaart van mijn schoonouders die door zijn dochter gemaakt is.

6 opmerkingen:

 1. hoi frosien,
  van harte gefelciteerd met je vader en gezellig dat jullie er overdag zijn geweest, hier was/ is het ook heel onstuimig, mijn ouders wonen ook zo'n 75 km hier vandaan , ze zijn gisteren samen met mijn zusje die vakantie had een dagje geweest, was weer heel gezellig, want het was weer al eventjes geleden dat ze geweest waren.
  liefs Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi

  hartelijk gefeliciteerd met je vader!

  een schittrend kaartje heb je gemaakt!!

  gr regina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Frosien,
  Gefeliciteerd met je schoonvader, wat heb je een mooie kaart voor hem gemaakt, de starmallen zijn ook erg mooi, maar het is zo een werk, we zijn verwend met de cuttlebug.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schitterend leuke kaart weer Frosien.En natuurlijk gefeliciteerd met je vader.

  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je vader, wat heb je een mooie kaart voor hem gemaakt, super mooi.
  Groet Marjon

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met je vader. Leuk dat je schoonouders en je ouders je kaarten zo waarderen.
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen