dinsdag 12 februari 2013

Blog in de schijnwerpers

Begin januari kreeg ik een berichtje met de vraag of ik mee wilde doen om mijn blog in de schijnwerpers te zetten. Daar zeg ik niet gauw nee op. Ik ben Frosien Beukens- van den Bosch en ik ben geboren in het plaatsje Wezep aan de rand van de Veluwe. Al jong waren we thuis aan het breien, haken en borduren. Fijn dat we dit al jong gedaan hebben want toen ik trouwde en op een grote boerderij in het friese Sondel kwam wonen had ik niet veel lege wanden meer. Geborduurd heb ik o.a. van Le Suh de schelpenvissers, hooi komt binnen en lente op de akker. Van Eva Rosenstand een paar met vogeltjes en musjes op de rand van een emmer en ook van Lanarte een paar met vogeltjes. Toen ik getrouwd was kreeg ik hier een kennis die hele mooie kaarten maakte, toen nog met stofjes. Dat gaf me de doorslag om ook met deze hobby te beginnen en het is een hobby die me nog steeds bezig houd. Verder zorg ik samen met mijn man en de buurtzorg die ook 4 keer daags langs komt voor mijn schoonmoeder (87) die bij ons in woont. Dat neemt veel tijd en eerlijk gezegd is het voor mij ook een moeilijke tijd want we zijn aan huis en haard verbonden. Fijn dat ik dan nog een prachtige hobby erbij heb..... want elke kaart die je maakt is weer anders en brengt je soms op nieuwe ideeen. En heb ik even geen zin in kaarten maken dan pak ik mijn borduren. Willen jullie weten waar ik in de schijnwerpers sta, klik dan hier http://hobbyhomehobbyartikelen.blogspot.nl/ Ik wens jullie nog een fijde dag toe, groetjes Frosien

20 opmerkingen:

 1. hallo frosien
  wat een mooi kaartje
  groetjes brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi Frosien,
  Wat leuk dat je Blog in de schijnwerpers staat,ik zag het al bij HobbyHome..leuk voor je...en je kaartje is een schatje, mooie kleurtjes heb je gebruikt..

  Liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Frosien, gefeliciteerd met het feit dat je blog deze week in de schijnwerpers staat, helemaal verdiend ook, zie hier allemaal schitterende dingen staan die je hebt gemaakt. Ben dan ook meteen maar volger bij je geworden zodat ik er nog vaak van kan genieten.
  Groetjes van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi Frosien, wat die schijnwerpers al niet doen he? ik heb even bij je rondgesnuffeld en jij maakt hele mooie kaarten en borduurwerk, ik heb me dan ook gelijk maar aangemeld als volger, groetjes en veel blogplezier, Jeannette
  http://zoveelkleuren.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat je blog in de schijnwerper staat bij HH Frosien. ´k Ben blij dat jij het ook leuk vond.
  Je hebt een prachtig kaartje gemaakt. Heerlijk in de lichte kleurtjes. Het lijkt al wel lente. Leuk modelletje is het hè?
  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Frosien ,
  Wat leuk dat je blog in de schijnwerpers staat.
  Mag ook wel hoor met al die mooie creaties .
  Je lente kaart is ook weer een plaatje.
  Groetjes van marian

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou, dit is toch helemaal super! Wat leuk dat jouw blog in de schijnwerpers staat! Helemaal verdient, je maakt hele mooie kaarten! Dit kaartje ziet er ook weer heel mooi uit...prachtige kleuren...het geeft al wat van het komende voorjaar weer, heerlijk!

  Groetjes Richtje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leuk dat je blog in de schijnwerpers staat.
  mooie kaart

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk dat je blog in de schijnwerpers staat!! Fijn dat je naast de zorg voor je schoonmoeder je gedachten kan verzetten door prachtige kaarten en borduurprojecten te maken. Ik werk zelf in de thuiszorg en zie hoeveel er van je gevraagd word als je op deze manier voor je familie zorgt. Heel knap en fijn dat je dit tot nu toe zo vol kan houden.
  Een prachtige kaart laat je ons weer zien!

  Fijne dag!

  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hallo Frozien,
  Leuk voor jou, om je werkjes in de schijnwerper te zien
  Dit kaartje is zo "heerlijk voorjaar"!
  We vinden het heerlijk om dan weer op de Veluwe te kunnen fietsen.
  Want Wezep is ook mijn geboorte plaats.
  Ik woonde vroeger tegenover, wat later garage Schaftenaar werd.
  Grappig hé?
  Maar ik ben wel een generatie ouder!
  Wens je veel sterkte met de zorg voor je schoonmoeder.
  Groetjes Mieke'S

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat geweldig dat je uitgenodigd bent voor het blog!!! Komt je helemaal toe en als ik dan lees over je schoonmoeder, Frosien ik vind dat heel bijzonder, kun je met recht trots op zijn samen met je man!!! Je kaart is weer een plaatje!!!

  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 12. heel leuk dat je blog in de schijnwerpers staat
  heel mooi kaartje

  groetjes gré

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hallo Frosien, ik had al bij Hobbyhome een berichtje achtergelaten maar kom ook nog even hier. Leuk verhaal heb je erbij geschreven trouwens, altijd leuk om eens wat meer over iemand te lezen. Jij hebt het behoorlijk druk lees ik, en ook nog zoveel verantwoordign. Fijn dat je dan af en toe nog wat tijd hebt om te knutselen. Leuk dat je blog in de schijnwerpers staat, je verdient het.
  liefs Hanny♥

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een heerlijk fris kaartje Frosien, leuk dat je in de schijnwerpers staat,
  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een mooi kaartje Frosien, leuk modelletje!

  Gr. Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hartstikke leuk zo je blog in de schijnwerper.
  Je maakt ook prachtige kaarten.

  Groetjes uit de andere hoek van friesland

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat mooi dat de schijnwerpers op jouw gericht zijn Frosien. Je verdient het met je mooie creaties en blog. Fijn dat je hobby je zoveel afleiding geeft.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hoi Frosien, Leuk dat je blog in de schijnwerpers staat.Jehebt er ook prachtige kaarten op staan zoals deze ook weer! Een erg mooie kaart, mooiekleuren voor de lente. Je bloglay-out is schitterend. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat leuk dat je in de schijnwerpers staat Frosien! Je kaartje is prachtig! Heel fris en vrolijk, echt een lente gevoel! groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen