donderdag 29 mei 2014

Een tussendoortje...

Ik ben jullie nog niet vergeten  hoor en hopelijk jullie mij ook niet... Mijn hobbykamer kwam weer vol spullen te staan, we kregen weer een verbouwing en ik kon niet bij mijn spullen komen. Sinds vorige week lukt het weer maar nog is alles niet op de goede plaats maar t.z.t. komt dat wel weer. En wat zijn er weer mooie spullen uitgekomen.... je krijgt er zin in.
Ik hoop dat jullie hem mooi vinden. Deze kaart doet mee met de challenge van Gerda`s hobbyshop een kleurthema met haar plaatjes. Iedereen nog een fijne avond toegewenst, groetjes Frosien

10 opmerkingen:

 1. Gezellig dat je weer terug bent Frosien. Fijn dat je hobbykamer bijna op orde is. Veel uurtjes freubelplezier gewenst. Gaat verder alles goed met jullie?
  Wat heb je een schattige kaart gemaakt! Lief plaatje.
  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig kaartje Frosien, heel mooi.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Frosien. Wat een leuke kaart is dit mooie mal heb je gebruikt. Lief plaatje. Succes met de laatste loodjes van jullie verbouwing en hopelijk kun je straks weer aan de kaart. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lief kaartje Frosien. Succes met de rest van de verbouwing.

  groetjes Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is deze mooi, het plaatje is zo lief en alles mooi van kleur, de mal is prachtig die je gebruikt hebt. Fijn dat je weer bij je spullen kunt, hier zijn de schilders al sinds vorige week dinsdag bezig en alles staat op zijn kop haha. Maar.het einde is in zicht en ik ben nu boven alvast alles aan het poetsen en dan kan ik ook weer aan de hobby.
  Liefs Hanny♥, http://tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Frosien ,
  wat een mooi en lief kaartje
  fijne avond
  lieve groetjes Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige kaart Frosien, ik hoop dat je inmiddels weer overal bijkunt.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen