donderdag 27 februari 2014

Bedankt voor het meeleven....

Graag wil ik jullie bedanken voor het meeleven na het overlijden van onze lieve (schoon)moeder. Bedanken voor jullie reacties op het blog en de vele mailtjes en kaartjes! Het gemis is erg groot, wij leefden hier in een hechte band onder èèn dak, 21 jaar geleden kwam ik bij hun inwonen op de boerderij, voor 6 jaar terug kwamen de zorgen dat ze verzorgd moest worden en dat hebben we vol kunnen houden. Eerlijk gezegd de laatste maanden waren zware maanden voor ons, ze ging steeds meer achteruit en bij ons kwam ook steeds vaker de vraag in ons op, kunnen we dit wel volhouden.. en toch kregen we de kracht en de liefde daarvoor.

En nu probeer ik na al het verdriet en gemis de draad weer op te pakken om verder te gaan met de blogs. Dit keer laat ik jullie een bakfiets zien die ik gemaakt heb met een mal van Joy. Ik hoop dat jullie hem mooi vinden, ik wens jullie nog een fijne dag toe, groetjes Frosien

10 opmerkingen:

 1. Hoi Froosien. Jre hebt een prachtgie bafiets gemaAKT. het zal Inderdaad niet meevallen nu de zorg is weggevallen! Je moet wel weer in een ritme komen en dan het verlies. Je wil eigenlijk niemand missen! Veel sterkte. Gelukkig komt het voorjaar eraan.......... Het ga je goed. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nu voelt het als dat veel gezegde gat! Nu zie je pas hoeveel tijd je voor hun had, het is heel mooi als je zo kan mantelzorgen, maar volhouden is nog knapper, jullie hebben bewezen dat het kan maar wat een opoffering, geweldig hoor, petje af!
  Het is fijn te zien dat je al weer iets gemaakt hebt, wel heel mooi gedaan zeg! Prachtig.
  Gr. Tini

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig! Zoals je dit gemaakt hebt Frosien, helemaal fantastisch, zo leuk met die bloemetjes.
  Ja het gemis zal inderdaad groot zijn als je zo intens met elkaar bent omgegaan. Dat de laatste tijd extra zwaar was geloof ik graag maar jullie hebben er in ieder geval aan gedaan wat jullie konden en tot het einde haar bij jullie kunnen houden. Geeft je vast een goed gevoel waar je ook kracht uit kunt putten.
  Heel veel sterkte,
  liefs Hanny♥
  http://tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Frosien,
  Ik kan mij voorstellen dat het gemis erg groot is en dat het moeilijk is de draad weer op te pakken.
  Jullie hebben haar de laatste jaren ook intensief verzorgd dus val je nu ook in een gat. Ik wens je veel sterkte en neem de tijd om het te verwerken.
  groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Frosien,
  het gemis is vast heel groot, zeker omdat jullie al 21 jaar samen op de boerderij woonden, wens je heel veel sterkte voor de komende tijd..je bakfiets is prachtig, liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het gemis is heel groot omdat veel van je tijd innam met zorgen en verzorgen van je schoonmoeder. Nu dit alles weggevallen is, is er een grote leegte. Heel veel sterkte met verwerken!
  Wat prachtig mooi is je bakfiets!
  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel veel sterkte om het gemis te kunnen verwerken hoor.
  Je bakfiets ziet er prachtig uit.

  groetjes Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Frosien, wat fijn dat jullie de afgelopen periode de kracht en liefde vonden om haar te verzorgen. Dat moet de band enorm versterkt hebben en het gemis zal groot zijn. Fijn dat je draad weer wat op kunt pakken. Deze bakfiets is prachtig.
  Groetenm Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hallo Frosien,
  wat een mooie bakfiets hij is supper
  heel veel sterkte
  lieve groetjes martine

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Frosien,

  Wat een super leuke bakfiets heb je gemaakt, vast een moeilijk project geweest.
  Nog heel veel sterkte toegewenst de komende maanden.

  Groetjes Sippie.

  BeantwoordenVerwijderen